Privacy Policy

Dit is de privacy policy van NUTRIQ.
Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld in het contactformulier.

01. Inleiding

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

02. NUTRIQ

Je leest op dit moment de privacy verklaring van NUTRIQ.
NUTRIQ is een éénmanszaak gedreven door Kathleen Quaegebeur, diëtiste en sportdiëtiste die zich richt op het begeleiden van patiënten naar een gezonde levensstijl.
Denk hierbij aan het geven van op maat aangepast voedingsadvies en het ontwikkelen van persoonlijke voedingsschema’s.
Er zijn situaties waarin jouw gegevens door NUTRIQ verzameld worden.
Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven.
Daarover gaat deze verklaring en als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door NUTRIQ, neem dan gerust contact op!

03. Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door NUTRIQ.
Deze worden hieronder toegelicht.

Contact opnemen
Jouw naam, voornaam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres worden verzameld via het contactformulier op de website van NUTRIQ.
Jouw gegevens zullen slechts enkel worden verzameld indien je dit formulier invult en doorstuurt.
Het doel hiervan is louter om aan de hand van jouw verstrekte gegevens terug contact te kunnen opnemen met jou om te voldoen aan de door jou gestelde vraag of afspraak.

Analyse
De website van NUTRIQ verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren.
Dit gebeurt met Google Analytics.
Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens.
Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je bezoekt.
Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om met jou in contact te brengen komen.

04. Ontvangers

De gegevens die NUTRIQ ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

Contact Form 7
Jouw naam, voornaam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres worden verwerkt via Contact Form 7 en doorgestuurd naar kathleen@nutriq.be.

Flamingo
Jouw naam, voornaam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres worden middels Flamingo opgeslagen in de lokale database.

Vimexx
De website en back-ups van de website worden gehost bij Vimexx.be.
Gegevens die jij achterlaat op de website van NUTRIQ zijn op de servers van Vimexx.be opgeslagen.

05. Opslagperiode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door NUTRIQ, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Op het moment dat je contact opneemt met NUTRIQ via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt opgeslagen op de mailserver.
Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres.
Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

06. Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt.
Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door NUTRIQ of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.
Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar NUTRIQ.
Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk.
Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat.
Dit betekent dat jouw verbinding met de website van NUTRIQ privé is.
Je herkent deze beveiliging aan het slotje voor de url in de adresbalk van jouw browser.

Daarnaast is het domein van NUTRIQ ondertekend met DNSSEC.
Dit is een extra hulpmiddel waarmee de ‘bewegwijzering’ van de website veiliger en vertrouwder wordt.

07. Rechten

Recht op inzage
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij NUTRIQ vastgelegd en bewaard worden.
Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met NUTRIQ.
Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd?
Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door NUTRIQ.

Recht op overdracht
Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij NUTRIQ opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht.
Hierbij dient NUTRIQ al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij NUTRIQ vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie, als je vindt dat NUTRIQ niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.
Dit kan via deze link.

Recht op stop gegevensgebruik
Wil jij niet dat NUTRIQ jouw gegevens gebruikt?
Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.
Het gebruik maken van deze rechten kan via kathleen@nutriq.be onder toezending van een kopie id-bewijs.
Het streven is om binnen een week te reageren.

08. Plichten

NUTRIQ verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang.
Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten.
Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om jou te kunnen contacteren en alzo een antwoord te kunnen leveren op jouw vraag.
Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan NUTRIQ de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met NUTRIQ met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

NUTRIQ behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer NUTRIQ dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van NUTRIQ te beschermen.
Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

kathleen@nutriq.be
0473 79 23 23
9700 EINE – Fietelstraat 89
BTW BE0538635159

Scroll naar top